SUZUKI INAZUMA 250

€ 2.990,-

Omschrijving

De Suzuki Inazuma 250 combineerd een krachtig en zuinig 250 cc, tweecilinder motorblok, met een comfortabel rijwielgedeelte en een hoogwaardige afwerking. De Inazuma is een ideale gebruiksvriendelijke motor voor de motorrijder die geen consessie wil doen op het gebied van styling en kwaliteit.
Het nieuwe vloeistofgekoelde, tweecilinder in-lijn motorblok is uitgerust met een zesversnellingsbak en biedt een goed doseerbaar vermogen, met name in het lage- en middentoerengebied. Ideaal voor stadsverkeer maar ook om te toeren. De 180° krukas is voorzien van een gekoppelde balansas die zorgt voor minimale trillingen en geluidsproductie. Bovendien is het langeslag motorblok in combinatie met het elektronische brandstofinjectiesysteem erg efficiënt en zuinig.

De styling van de Inazuma is geïnspireerd door de Suzuki B-King en GSR modellen. De moderne en agressieve lijnen lopen van de koplamp tot aan de achterpartij en zorgen ervoor dat de Inazuma geen standaard motorfiets is maar een indrukwekkende verschijning!

Afbeeldingen

Eigenschappen

Prijs € 2.990,-
MerkSUZUKI
TypeINAZUMA 250
Bouwjaar2015
KleurZwart
Tellerstand24.050
TellertypeKm