TRIUMPH SPEED TRIPLE 1050

€ 6.990,-

Omschrijving

SPEED TRIPLE
De leider in de klasse van elementaire sportmotorfietsen heeft grote verbeteringen ondergaan in 2011.
Het geheel nieuwe chassis staat voor een nieuwe maatstaf: Het meest herkenbare model van Triumph is niet zozeer verbeterd, als wel op een hoger niveau getild. Een klasse apart! De nieuwe Speed Triple , nu lichtvoetiger dan ooit, kent een geweldige bochtligging en een ongelofelijk remvermogen.
Bovendien wordt hij aangedreven door een van de beste krachtbronnen aller tijden en genereert de alom gerespecteerde 1050 cc motor 7% meer koppel dan vooreen.
De legende zet zich voort.

Speed Triple. Prestaties van wereldformaat voor motorrijders die weten wat ze doen. De ultieme streetfighter. De maatstaf. De beste. In één woord. Legendarisch.
Triumph heeft alles wat goed is aan de Speed Triple bij elkaar gevoegd om een gloednieuw model te creëren. Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis. Een geheel nieuw vernuftig chassis. En die 1050 cc driecilinder. O ja, de motor. En de buitenkant? Kort. Stevig. Agressief. Dubbele koplampen. Eenzijdige swing-arm. Alloy stuur. Pure Speed Triple. Verbeterd

Het geheel nieuwe chassis en de nieuwe zithouding bieden de berijder compleet vertrouwen, samen met een lichte en precieze hantering die perfect gebalanceerd is voor evenwichtige en stabiele ritten.
De kenmerkende dubbele koplampen van Triumph, eenzijdige swing-arm en hoogwaardige geluiddempers zijn allemaal gerestyled voor een agressievere, meer hedendaagse look en voor verbeterde prestaties, terwijl de 1050 cc triple met 7% meer koppel is verfijnd en opgewaardeerd voor een nóg boeiender ervaring.
De Speed Triple sportmotor voor 2011 heeft de specificatie die je van een top-of-the-range naked sportster mag verwachten. De uit de racewereld afkomstige specificatie omvat vierzuiger Brembo remmen voor een ongehoord goed remvermogen, een dik alloy stuur, volledig verstelbare 43 mm upside down vork voor optimale controle en een uitgebreid instrumentenpaneel inclusief rondetimer en programmeerbaar schakellampje.
De Speed Triple voor 2011 wordt nu voor het eerst ook geleverd met optionele antiblokkeerremmen en is verkrijgbaar met een keur aan authentieke accessoires waarmee u zich het uiterlijk, de prestaties en de praktische kant van deze opwindende machine helemaal eigen kunt maken.

Afbeeldingen

Eigenschappen

Prijs € 6.990,-
MerkTRIUMPH
TypeSPEED TRIPLE 1050
Bouwjaar2010
KleurZwart
Tellerstand39.800
TellertypeKm