TRIUMPH TIGER 800 ABS

€ 6.990,-

Omschrijving

Nederlandse, zeer nette Triumph Tiger 800 met ABS

Tiger 800. Gebouwd om u van dienst te zijn.
Ruig, praktisch en gewoon geweldig leuk. Tiger 800. Langverwacht, klaar om u te bekoren. Thuis in de stad. Dol op de open weg. Supermanoeuvreerbaar. In de klassieke Triumph-stijl. Laad uw bagage en er is geen houden aan. Gebouwd om verder te gaan. Gebouwd voor uw leefstijl. Tiger 800. Uw eigen motorfiets, uw eigen weg.

De hoge specificatie van de Tiger 800 is standaard. Dit model is rijk voorzien van geweldige details. Tweedelig verstelbaar zadel, de ophanging en hendels met handaping garanderen uw comfort, terwijl ook de ingebouwde immobilisator en uitschakelbare ABS-optie geheel voor u en uw veiligheid zijn toegevoegd.
Het woord praktisch kenmerkt de Tiger 800. Superieure behendigheid is voor deze motor een standaardkenmerk, dankzij het brede, taps toelopende aluminium stuur en de gegoten lichtgewicht wielen (19 inch voor, 17 inch achter). Een ruim rek achterop fungeert tevens als grijpstang voor de passagier terwijl het uitgebreide instrumentenpaneel voorop u van alle belangrijke informatie voorziet die u tijdens uw reis nodig kunt hebben.
De Tiger 800 wordt ook standaard geleverd met een hoge-capaciteit generator voor montage van meerdere elektrische accessoires. Praktischer kan niet. Er zijn meer dan zestig op maat gemaakte accessoires voor de Tiger 800 modellen verkrijgbaar, inclusief stevige harde en zachte bagagevoorzieningen, verwarmde handgrepen en sensoren die de bandenspanning bewaken.

Afbeeldingen

Eigenschappen

Prijs € 6.990,-
MerkTRIUMPH
TypeTIGER 800 ABS
Bouwjaar2012
KleurZwart
Tellerstand38.200
TellertypeKm