Shoei Personal Fitting

SHOEI introduceerde het gepatenteerde Personal Fitting Systeem vorig jaar voor het eerst in Nederland. Een heel jaar zijn wij samen met SHOEI druk bezig geweest om het systeem uitgebreid te testen. Daar hebben diverse klanten van ons al hele positieve ervaringen mee! Na een officiële training te hebben gevolgd van SHOEI, mogen wij nu zeggen dat wij nu geheel zelfstandig het systeem mogen toepassen!

 

 

Werking van het Personal Fitting System

Het PFS is een systeem dat draait om de personalisatie van uw helm, zodat deze perfect aansluit op uw hoofd. Speciaal hiervoor kwamen mensen van de top van SHOEI overvliegen vanuit Japan en Frankrijk, zoals onder andere dhr. Ebisawa: de ontwikkelaar en manager van het Personal Fitting Systeem. Zij zorgen ervoor dat de personalisatie volgens hoge standaard gebeurt en dat u en uw helm gedurende het gehele proces de beste behandeling krijgen.

De personalisatie zal bestaan uit een uitgebreide meting van het hoofd, waarna een van onze door-SHOEI-gecertificeerde medewerkers uw helm passend maakt op uw hoofd door aanpassingen te maken aan de binnenvoering. Ook krijgt u van de meetresultaten een uitdraai mee, zodat u deze gegevens kunt bewaren.

Het Personal Fitting Systeem kan worden toegepast op de nieuwere helmen van SHOEI, waarbij de binnenvoering uitneembaar is. De service neemt ongeveer een halfuur in beslag per persoon. In dit halfuur wordt de volledige service verleend, inclusief het aanpassen van de voering, waarna u met uw gepersonaliseerde helm gewoon weer op pad kunt.

Deze service wordt u kosteloos aangeboden bij aanschaf van een SHOEI-helm bij Motorhuis de Valkenier. Heeft u al een SHOEI-helm bij ons gekocht? Ook dan kunt u langskomen voor de gratis personalisatie, op vertoon van uw aankoopbewijs. Heeft u uw SHOEI-helm niet bij ons gekocht? Dan wordt voor de meting en personalisatie van uw helm (inclusief materialen) een bedrag van €60,- in rekening gebracht.

Wilt u gebruik maken van deze service? Maak dan telefonisch (0342-416566) of per mail (kledingshop@de-valkenier.nl) een afspraak. Wij zijn zeer flexibel bij het maken van afspraken: Twee van onze medewerkers zijn officieel opgeleid door SHOEI en mogen de service verlenen. Wilt u meer informatie? Ook daarvoor kunt u mailen naar  kledingshop@de-valkenier.nl of bel naar 0342-416566.