Bekijk ons ruime assortiment tweedehands motoren

Hieronder vindt u onze motor occasions, deze over het algemeen gebruikte Japanse motoren zijn in zeer goede staat en worden dan ook vanaf 2500 euro standaard geleverd met beurt en garantie, zonder dat u daar ook maar 1 cent meer voor betaalt. Dus geen verassingen in de vorm van afleveringskosten op onze occasions. U komt toch ook bij ons, omdat u een geen gezeur motorfiets wilt ?

Ook vindt u merken als Triumph, Honda, Yamaha, Kawasaki, BMW & Ducati op deze pagina. Stuk voor stuk nette motor occasions die nog jaren voor veel rij plezier kunnen zorgen. Breng voor meer informatie over garantie, voorwaarden en natuurlijk uw eigen visie op de motor een bezoek aan onze showroom en vind de motor occasion van uw dromen.

Wij hebben een unieke service! Als u het wilt, wordt uw nieuw gekochte motor de eerste 10 dagen na aflevering gratis allrisk verzekerd!

U kunt dus zorgeloos de showroom uitrijden en hoeft zich geen zorgen te maken over de verzekering; deze is namelijk via Combi Motors Verzekeringen gratis de eerste 10 dagen geregeld. Zij doen u daarna vrijblijvend een voorstel voor de beste verzekering tegen de scherpste premie na deze 10 dagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons!

Merk

Type

Bouwjaar

1998 2023

Prijs

1990 14990

Motor occasions