Onze showroom is weer open

Vanaf 28 april is onze showroom, met inachtneming van de Coronaregels weer volledig geopend. Wij zien u graag weer verschijnen zonder afspraak !!

Ultieme sportmotor keert terug: Suzuki introduceert nieuwe Hayabusa

Sneller, geavanceerder en verfijnder dan ooit. Suzuki lanceert de derde generatie van de legendarische Hayabusa. Dit voorjaar zal de ultieme sportmotor van Suzuki leverbaar zijn bij de Nederlandse Suzuki-dealer. - Legendarische Suzuki Hayabusa vanaf maart 2021 leverbaar - Ultieme sportmotor van Suzuki keert terug naar Nederland - Geavanceerd Suzuki Intelligent Ride System standaard - Voldoet aan Euro5-emissienorm

Lees verder

Corona Lockdown

Lockdown, heel het land is hierdoor getroffen. Wij helaas ook, onze winkel moeten wij sluiten. Onze werkplaats mag gelukkig gewoon doorwerken. Bel/mail ons voor een afspraak of maak gebruik van onze GRATIS haal en breng service. Verder kun je gewoon spullen (onderdelen, handschoenen, oliën, enzovoorts) bij ons bestellen en op afspraak afhalen. Ook hiervoor even bellen/mailen. Wij volgen hierin uiteraard de regels van de overheid. Voor iedereen, blijf gezond en houd vol! Groetjes, team Motorhuis de Valkenier *binnen een straal van ongeveer 25 KM.

Suzuki V-STROM 1050XT nu ook als exclusieve First Edition

Exclusief voor de Nederlandse markt introduceert Suzuki de bijzonder complete V-STROM 1050XT First Edition. De extra rijk uitgeruste Suzuki V-STROM 1050 is direct te bestellen vanaf 16.999 euro.

Lees verder

Motorhuis De Valkenier winter actie!!

De pekel ligt weer lekker dik op straat!❄️ Maar dat is geen probleem want wij halen jou motor op en brengen hem ook weer terug*!!🚚🏍 Dat is Win-winsituatie! Geen spatje pekel en je motor weer klaar voor het seizoen!👌

Lees verder

Introductie Nieuwe V-Strom 1050 Event op zaterdag 14 december!

DL 1050 (XT)A 2020

Suzuki introduceert de nieuwe DL 1050 (XT)A, met een knipoog naar de DR-Z woestijnracer en de dikke DR-BIG all road

Lees verder

Nieuwe DL1000 V-Strom! 2020

Nieuwe kleuren Suzuki 2019

Vandaag hebben we beeldmateriaal ontvangen van de definitieve kleuren voor 2019 en dat willen wij graag met jullie delen.

Lees verder

Suzuki Katana: terugkeer van een motorlegende

Hightech, met een spraakmakend design. Suzuki toont een wereldprimeur op de InterMot in Keulen: de gloednieuwe Katana. In het ontwerp van deze nieuwe naked bike zitten duidelijke verwijzingen naar de legendarische motorfiets van begin jaren 80. Met de oer-Katana maakte Suzuki destijds niet alleen een designstatement, het was bij zijn introductie in 1981 ook de snelste productiemotorfiets ter wereld.

Lees verder