Motor huren?!

Zorgeloos een dag, weekendje of week weg met de motor? Bij ons huur je gemakkelijk zorgeloos & voor de scherpste prijs!

Lees verder

Suzuki introduceert V-STROM800 en GSX-S8S

Na de recente aankondiging van de vernieuwde V-Strom 1050 en de nieuwe V-Strom 1050DE hebben we wederom groot nieuws met Suzuki: • De GSX-8S. • De V-Strom 800DE.

Lees verder

Koop nu de MotoGP Edition en ga naar de MotoGP als VIP!

Vers van de pers de nieuwe Suzuki GSX-S1000 GT

Vers van de pers de nieuwe Suzuki GSX-S1000 GT € 16499,- Suzuki presenteert de nieuwe GSX-S1000GT: een Grand Tourer met de indrukwekkende prestaties en agressieve styling van de eerder dit jaar geïntroduceerde nieuwe GSX-S1000, waarmee de GT ook technische en elektronische features gemeen heeft. De nieuwkomer valt op door een scherp gelijnd en zeer gestroomlijnd front met fraai horizontaal geplaatste LED-koplampen en positieverlichting. De vormgeving zorgt tegelijk voor stabiliteit bij hoge snelheden en hoog comfort om lange afstanden moeiteloos vol te houden.

Lees verder

Onze showroom is weer open

Vanaf 28 april is onze showroom, met inachtneming van de Coronaregels weer volledig geopend. Wij zien u graag weer verschijnen zonder afspraak !!

Lees verder

Ultieme sportmotor keert terug: Suzuki introduceert nieuwe Hayabusa

Sneller, geavanceerder en verfijnder dan ooit. Suzuki lanceert de derde generatie van de legendarische Hayabusa. Dit voorjaar zal de ultieme sportmotor van Suzuki leverbaar zijn bij de Nederlandse Suzuki-dealer. - Legendarische Suzuki Hayabusa vanaf maart 2021 leverbaar - Ultieme sportmotor van Suzuki keert terug naar Nederland - Geavanceerd Suzuki Intelligent Ride System standaard - Voldoet aan Euro5-emissienorm

Lees verder

Corona Lockdown

Lockdown, heel het land is hierdoor getroffen. Wij helaas ook, onze winkel moeten wij sluiten. Onze werkplaats mag gelukkig gewoon doorwerken. Bel/mail ons voor een afspraak of maak gebruik van onze GRATIS haal en breng service. Verder kun je gewoon spullen (onderdelen, handschoenen, oliën, enzovoorts) bij ons bestellen en op afspraak afhalen. Ook hiervoor even bellen/mailen. Wij volgen hierin uiteraard de regels van de overheid. Voor iedereen, blijf gezond en houd vol! Groetjes, team Motorhuis de Valkenier *binnen een straal van ongeveer 25 KM.

Lees verder

Suzuki V-STROM 1050XT nu ook als exclusieve First Edition

Exclusief voor de Nederlandse markt introduceert Suzuki de bijzonder complete V-STROM 1050XT First Edition. De extra rijk uitgeruste Suzuki V-STROM 1050 is direct te bestellen vanaf 16.999 euro.

Lees verder

Motorhuis De Valkenier winter actie!!

De pekel ligt weer lekker dik op straat!❄️ Maar dat is geen probleem want wij halen jou motor op en brengen hem ook weer terug*!!?? Dat is Win-winsituatie! Geen spatje pekel en je motor weer klaar voor het seizoen!?

Lees verder

Introductie Nieuwe V-Strom 1050 Event op zaterdag 14 december!