Hayabusa 1300 R 25th Anniversary

€ 22.899,-

Omschrijving

Unieke details
Het exclusieve jubileummodel is direct herkenbaar aan zijn unieke en exclusieve oranje/ zwarte kleurstelling. Verder worden er originele gravures toegepast op onder andere de uitlaatdempers en de ketting. Een unieke buddyseatcover en goud geanodiseerde details op de achterbrug en remschijven vóór maken de looks compleet.

Drie generaties
De Hayabusa werd als ‘Ultimate Sport’ model in 1998 op de Intermot in Duitsland voor het eerst geïntroduceerd als de GSX-1300R. Zijn vermogen, hoogste topsnelheid op dat moment, rijeigenschappen en aerodynamica spraken direct tot de verbeelding en creëerden een enorme sensatie overal ter wereld.

In 2007 werd de tweede generatie geïntroduceerd. Met een grotere cilinderhoud – nu 1.340cc – en nieuwe technologie zoals de Suzuki Drive Mode Selector (SDMS) werden de prestaties en rijeigenschappen naar een nog hoger plan getild.

De derde generatie van de Hayabusa werd in 2021 geïntroduceerd. Het Suzuki Intelligent Ride System (SIRS) werd geïntroduceerd samen met onder andere Launch Control System, Motion Track Traction System, Anti-lift Control, een Inertial Measurement Unit en een Bi-directional Quickshifter. Het rijwielgedeelte en de motor werden verder verfijnd waardoor dit model sublieme kracht met optimale controle combineert. Hiermee belichaamt het model het styling concept ‘The Refined Beast’.

Eigenschappen

Prijs € 22.899,-
Motortype Hayabusa 1300 R 25th Anniversary
Type sporttour
Kleur Zwart / Oranje
Modeljaar 2023
Cilinderinhoud
Aantal kleppen per cilinder
Boring x slag
Maximum vermogen
Maximum koppel
Brandstoftoevoer
Startsysteem
Transmissie
Rijklaargewicht kg
Voorwielophanging
Achterwielophanging
Remmen
Veerweg voor / achter
Banden
Tankinhoud liter

Afbeeldingen

Afmetingen

Totale lengte mm
Totale breedte mm
Totale hoogte mm
Wielbasis mm
Zithoogte mm
Bodemvrijheid mm