Motor huren voor een dag, weekend of (mid)week?


Bij Motorhuis de Valkenier hebben wij diverse modellen huurmotoren voor u klaar staan. Motor huren voor A2 rijbewijs: Geen probleem, wij hebben diverse modellen in deze klasse.

LET OP! Bij het afhalen van de motor wordt om een geldig  Nederlands rijbewijs & een geldig paspoort of identiteitskaart gevraagd.

LET OP! Wij verhuren de motoren NIET voor 1 dag in het weekend! Een weekend is van zaterdag 09.30 uur tot maandag 9.00 uur.
Dag: (door de weeks) Maandag t/m Vrijdag 09.30 uur tot de volgende dag 09.00 uur, 100 km vrij.
Weekend: Zaterdag 09.30 uur tot Maandag 09.00 uur. (Terugbrengen is, in overleg, ook mogelijk op zondag middag/avond.) 200 km vrij.
Midweek: Maandag 10.00 uur tot Vrijdag 09.00 uur, 400 km vrij.
Week: Complete week van 09.30 uur tot 9.00 uur, 750 km vrij.
* Voor een langere verhuurperiode, neem even contact met ons op.

Aanbetaling

Wij vragen u om € 25,- aan te betalen per motorfiets (deze bent u kwijt bij annulering).

Bij een reservering kan het bedrag ook via de bank worden overgemaakt op rekening nummer:

NL09 RABO 036.63.36.010 vermeld daarbij achternaam en huur datum. (hiervoor heeft u 24 uur de tijd) NB.

De aanbetaling wordt bij het afhalen van de motorfiets verrekend met de borg. De motor wordt af getankt verhuurd en moet af getankt weer worden ingeleverd. Wij bevestigen via de mail of telefonisch of de door u opgegeven huur motor op die datum beschikbaar is

Tijdens het verhuur/uitlenen van de motor dient deze tussen 23.00 uur en 7.00 uur te staan gestald in een goed afgesloten ruimte en uit het zicht vanaf de openbare weg. In de afgesloten ruimte dient de motor op slot te staan met een ART categorie 4 of 5 goedgekeurd slot. Een goed afgesloten ruimte is een ruimte die deugdelijk is afgesloten en die alleen voor huurder/lener en hun gezinsleden toegankelijk is. Bij schade moet aangetoond kunnen worden dat de ruimte daadwerkelijk afgesloten was. Algemene parkeergarages, parkeergelegenheden met meerdere sleutelhouders bijv. parkeergelegenheden van appartementencomplexen, worden niet gezien als afgesloten ruimte.

Indien stallen in een goed afgesloten ruimte niet mogelijk is, dan dient de motor door middel van een ART categorie 4 of 5 goedgekeurd ketting-of beugelslot rechtstreeks goed te zijn bevestigd aan een ART categorie 4 of 5 goedgekeurd muuranker of grondanker, of aan een voldoende sterk en geschikt aard-en nagelvast object.Uitsluitend indien de huurder/lener tijdelijk niet op het woonadres verblijft (bijvoorbeeld in verband met vakantie of met visite, hemelsbreed niet binnen een straal van 1 kilometer in de omgeving van het woonadres) of tussen 7.00 uur en 23.00 uur is het toegestaan om dit object alleen door middel van een ART categorie 4 of 5 goedgekeurd slot te beveiligen. Indien niet aan de hierboven omschreven beveiligingseisen is voldaan, bestaat er geen recht op schadevergoeding.

Het gebruik van mobiele telefoonhouder is volledig op eigen risico, wij zijn dus niet aansprakelijk.

De tarieven zijn inclusief slot en exclusief brandstof. De borg bedraagt 250 euro.

NB. Huur en borg dienen voor vertrek voldaan te worden. (contant of per pin)

Bij schadevrij inleveren van de motor, wordt de borg geretourneerd.

Eigen Risico van € 2000,- is te verlagen naar € 1000,- met een premie van € 10,- per dag
Eigen Risico van € 1500,- is te verlagen naar € 750,- met een premie van € 10,- per dag

Tijdens de huur van de motor dient deze tussen 23.00 uur en 7.00 uur te staan gestald in een goed afgesloten ruimte, uit het zicht vanaf de openbare weg met het slot erop. Heeft u dit niet gedaan, dan bent u aansprakelijk voor de gehele waarde van de gehuurde motorfiets.

Een TomTom Rider navigatie kunt u huren voor € 10,- per dag, € 30,- per midweek en € 50,- per week.

Mobiele telefoonhouder €5,- per dag €15,- midweek en €25,- per week.

Een helm is bij ons te huren voor € 5,- per dag.

*Het gebruik van navigatie/telefoon houder is volledig op eigen risico.

Wij werken met Elena, het waarschuwingssysteem van BOVAG. Kijk op bovag.nl/elena voor meer informatie.